Kuuntele Minean mietteitä!

PUNAMUSTAN PODCASTIN kuudennessa jaksossa vieraillut Minea Lassas kertoo mielenkiintoista asiaa urastaan ja ottaa kantaa muihinkin kiinnostaviin puheenaiheisiin.

Minea Lassas

21-vuotias keskikenttäpelaaja on kuluvalla kaudella ollut PK-35:n kokoonpanossa punamustien kaikissa liigapeleissä ja pelannut yhdeksässä ottelussa täydet minuutit. Lassas allekirjoitti seuran kanssa hiljattain kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

- Punamusta yhteisö on hieno ja lämmin ympäristö, jossa on hyvä olla. Tykkään kovasti myös valmentajistamme Rädestä (Rami Rantanen) ja Anskusta (Anne-Maria Weckström-Rantanen), Minea sanoo.

- Vaikka olemme viime aikoina hävinneet pelejä, takanamme on tosi hyvä kausi. Nyt kun olen seurassa tavallaan toisella kierroksella, olen taas tajunnut, kuinka kiva täällä on pelata futista.

Minean koko haastattelu julkaistaan lauantaihin 24.10. mennessä aiempien jaksojen jatkoksi täällä: https://soundcloud.com/search?q=pallokerho-35

Kannattaa kuunnella!

PUNAMUSTA PODCAST kiittää Minea Lassasta vierailusta sarjan kuudennessa jaksossa ja toivottaa hänelle erinomaista loppukautta 2020!