Tähtäimessä täydet pisteet

PK-35:n mainiota kautta Subway Kansallisessa Liigassa on pelaamatta vielä kahden kotiottelun verran.

Punamustien vieraiksi Pihlajamäen MagneCit Areenalle saapuvat lauantaina 31.10. JyPK sekä sunnuntaina 8.11. Ilves. Joukkueet ovat sarjataulukossa kahdeksan ja yksitoista pistettä kuudentena jatkavan PK-35:n alapuolella, joten punamustien kirkkaana tavoitteena on ottaa otteluista täysi kuuden pinnan potti.

- Vaikka peleillä ei välttämättä ole suurta merkitystä sarjataulukon kannalta, niillä on paljon merkitystä sen suhteen, mikä fiilis meillä on kauden päättyessä, keskikenttäpelaaja Minea Lassas sanoo PUNAMUSTAN PODCASTIN kuudennessa jaksossa: https://soundcloud.com/search?q=pallokerho-35

- Jos saamme joukkueeseen hyvän positiivisen ilmapiirin ja Pihlajamäkeen paljon yleisöä, nappaamme peleistä kyllä voitot.

PK-35 on voittanut kuudestatoista liigaottelustaan kuusi, pelannut kolme tasan ja hävinnyt seitsemän maalieron ollessa 15-20. Punamustien miesten edustusjoukkueen varmistettua viime viikonloppuna nousun Ykköseen myös naiset haluavat kaudelleen ja 85-vuotiaan seuran juhlavuodelle mahdollisimman hyvän päätöksen.

PK-35 toivottaa naisten liigajoukkueelle jäljellä oleviin kotipeleihin menestystä sekä kannattajansa lämpimästi tervetulleiksi Pihliksen MagneCit Areenalle!